Monday, March 14, 2011

Kolmanda põlvkonna hambapasta!

Hambapastad “Fohow” korditsepsi ja linchziga. 
Hambapastades on kasutatud kõrgemat liiki seeni:
korditsepsi, linchzi jt. taimede ekstrakte - glükosiide, fenoole, mis omavad kahesuunalist reguleerivat toimet.

Hambapasta “Fohow” kuulub kolmandasse põlvkonda.

Kahesuunaline reguleeriv toime:
Korditseps ja linchzi on erakordse kahesuunalise reguleeriva toimega, parandades põhjalikult suuõõne bakteriaalset olukorda.

Bakteriaalse fooni kahekordne normaliseerimine:
Taimne glükosiid ja fenool reguleerivad suuõõne bakteriaalset taset, puhastavad kahjulikest mikroorganismidest, vähendavad kahjulikke baktereid ja takistavad nende paljunemist.

Hammaste tugevdamise profülaktika:
Linchzi ja korditsepsi ekstrakt ning teised taimsed osised (aloe, pseudo-zenzenn parandavad suuõõne haavandeid, igemete põletikku, perikoroniiti, igemete veritsemist, halba suulõhna, kaariest jt. suuõõne haigusi.


Suuõõne puhastamine:
Korditseps, linchzi, taimne glükosiid ja fenool parandavad suuõõne olukorda, puhastavad hambaid ja kogu suuõõnt, normaliseerivad mikrofloorat, säilitavad terved hambad.

Muud kasutusvõimalused:
Sääsehammustuste sügelus, paistetus ja põletik alaneb, naha põletuste ja külmumise haavad ja armid paranevad, aitab kurgupõletiku ja suuõõne haavandite puhul, lahendab avitaminoosi probleemi, aitab vistrikute, vooluste puhul, jne.

                                                                                                                                                                                                                                 
1.      Linchzi (Ganoderma), e. „surematute pühakute rohi“. 
Ammustest aegadest peale on Linchzid kasutatud ravimina saja haiguse ja saja sündroomi korral. Tihtipeale äratati tema abil sõna otseses mõttes inimesi surnust ellu. Linchzi tõstab organismi immuunsust ja tugevdab tervist. Temast on abi mitmete selliste haiguste korral, mis raskesti alluvad muudele ravimeetoditele. Tänaseni on Linchzhi ainuke THM (traditsioonilise hiina meditsiini) käsutuses olev naturaalne preparaat, mis on võimeline sisenema inimorganismi kõigisse viide peameridiaani (Süda, Maks, Kopsud, Põrn, Magu).

2. Hiina Korditseps. Kõrvuti ženšeni ja pantidega kuulub korditseps hiina
traditsioonilise meditsiini (HTM) „pärlite kolmikusse“. 
Korditsepsi ümbritsevad müüdid ja salapära, Ta on tõeline HTM ja farmakoloogia pärl. Korditseps on ühtaegu nii taim kui  loom. Traditsiooniliselt nimetatakse teda putuk-taimeks või seeneks. Tema elutsükkel kulgeb nii maa peal kui maa all, nii suvel kui talvel, mitu hooaega järjest.
HRV-s kasvavate maarohtude ja ravimtaimede ravimiteaduslikus kogumikus on öeldud: „Korditseps siseneb kahte meridiaani – kopsude meridiaani ja neerude meridiaani. Ravib sadu puudulikkusi“. Ammustest aegadest on korditsepsi kasutatud köha ja astma, neerupuudulikkuse ja organismi üldise jõuetuse raviks. Eriti häid tulemusi on saavutatud bronhiidi, kroonilise kestva köha, organismi üldise nõrkuse, haigustele vastuvõtlikkuse,  meeste impotentsuse, prospermia jm. ravimisel.

Maksumus 15 EUR / (12PV) - 140 gr tuub * 2 tk pakendis (1 tk 118 kr)
Võimalik osta ka ükshaaval.

Saadaval: Struve 4, II korrus / Tartu
KEHAkeskus
T,K,N 12-18
Muul ajal kokkuleppel!
tel.  74 24 700
mob. 52 71 008
aire.maria@gmail.com

No comments:

Post a Comment